Startup van het jaar 2021 - Startup Almere
15886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15886,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Startup van het jaar 2021

Startup van het jaar

Iedereen kan een startup beginnen. Iedereen kan ervan dromen om een geweldig product op de markt te brengen. Almere is een nog steeds groeiende en ontwikkelende stad. Steeds meer bedrijven vinden hier hun start. Wij van Startup Almere kijken ieder jaar naar de nieuwste, meest innovatieve en baanbrekende bedrijven. Bedrijven die klein beginnen en in de toekomst groot zullen zijn. En ook dit jaar zal één bedrijf verkozen worden en de titel ‘Startup van het jaar 2021’ krijgen.

 

Onze deskundige vakjury is er na lang beraad uitgekomen. Na het bekijken van alle geweldige startups hier in Almere is Inchecksysteem de Startup van het jaar 2021!

 

Inchecksysteem is een professionele evenementensoftware dat gebruikt kan worden bij ieder soort evenement: netwerk, congres of een productlancering. Als het een evenement is, dan kan Inchecksysteem daarvoor worden ingezet. Het bedrijf neemt alle technische aspecten van het evenement uit handen. Zo kan iedere organisator zich focussen op andere aspecten van het evenement. Het systeem kan ook ingezet worden als een coronavaccinatie registratiesysteem. Een veelzijdig product met veel mogelijkheden dus. Inchecksysteem bestaat uit een zeer betrokken team dat graag helpt en meedenkt over het ontwikkelen van het evenement. Het team focust zich op de behoefte van de organisator en geeft deskundig advies om het evenement naar eigen zeggen naar the next level te tillen. En daarom krijgt Inchecksysteem dit jaar de titel van Startup van het jaar 2021. We weten zeker dat we meer van Inchecksysteem zullen horen en zien in de toekomst. Hartelijk gefeliciteerd Inchecksysteem!