Startup Almere | Hotspotborrel
680
post-template-default,single,single-post,postid-680,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Hotspotborrel

Hotspotborrel

Het Ondernemersplein
Zoals in vele andere sectoren barst het in de culturele sector ook van zelfstandige ondernemers (ZZP’ers): kunstenaars, ontwerpers, architecten, adviseurs enz. Het Ondernemersplein van de Gemeente Almere is opgericht om startende en bestaande ondernemers uit alle vakgebieden te helpen met informatie en deskundig advies. Zo kan men hier bijvoorbeeld de formele registratie van hun onderneming regelen en vragen stellen met betrekking tot hun onderneming.

Kom op dinsdag 25 oktober naar de Hotspotborrel en maak kennis met het Ondernemersplein, de medewerkers, en met onderwerpen waarover culturele zelfstandigen bij hen terecht kunnen.

U bent van harte welkom op de volgende hotspotborrel op dinsdag 25 oktober 2016 bij Het Ondernemersplein.

Het doel van de Hotspotborrel van het platform Cultuur als Motor van de Economie is om elkaar op een informele manier te leren kennen. Mensen uit kunst en cultuur, bedrijfsleven, onderwijs, zorg, woningbouw en politiek ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomsten.

Aanmelden voor de borrel graag via email: info@cultuuralsmotorvandeeconomie.nl

Wij hopen u te zien op 25 oktober om 17:00 uur bij Het Ondernemersplein, Stadhuisplein 1 (Stadhuis), Almere Stad

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.