Startup Almere | 2e editie ondernemersevenement “Alternatieve Financiering”
675
post-template-default,single,single-post,postid-675,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

2e editie ondernemersevenement “Alternatieve Financiering”

2e editie ondernemersevenement “Alternatieve Financiering”

Naast traditionele financieringsmogelijkheden voor ondernemers, zijn er diverse andere mogelijkheden, ook wel ‘Alternatieve Financiering’ genoemd. Spraakmakende sprekers nemen u mee in de actuele trends en ontwikkelingen op dit gebied. Meer weten over financiering buiten de gebaande paden? Op 5 oktober a.s. organiseren wij de 2e editie van het ondernemersevenement “Alternatieve Financiering”.

Het nieuwe financieren

Meer weten over financiering buiten de gebaande paden?

Kom dan op woensdag 5 oktober a.s. om 15.30 – 19.00 uur naar de bijeenkomst Alternatieve Financiering voor ondernemers in Almere.

Naast traditionele financieringsmogelijkheden voor ondernemers, zijn er diverse andere mogelijkheden, ook wel ‘Alternatieve Financiering’ genoemd. Spraakmakende sprekers nemen u mee in de actuele trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Na het officiële programma is er gelegenheid om in gesprek te gaan met aanbieders van allerlei vormen van financiering, waaronder bancair krediet, crowdfunding, informal investors, microfinanciering en kredietunie. Tevens is er gelegenheid om te netwerken.

VOOR WIE: Alle Almeerse ondernemers (nieuw, bestaand, groot, klein, innovatief)
WANNEER: woensdag 5 oktober (inloop om 15.30 uur) 16.00 – 19.00 uur
WAAR: Burgerzaal, stadhuis Almere, Landdroststraat 1, 1315 RV Almere
U kunt zich alvast aanmelden via: almere.nl/altfin2016

Het volledige programma volgt medio september. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar let op: er is ruimte voor 125 personen dus vol=vol.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.