Startup Almere | Jim Bisschop wint eerste editie Almere Pitcht
584
post-template-default,single,single-post,postid-584,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Jim Bisschop wint eerste editie Almere Pitcht

Jim Bisschop wint eerste editie Almere Pitcht

PERSBERICHT ALMERE – Jim Bisschop heeft woensdagavond samen met zijn team van Innobee de eerste editie van ‘Almere Pitcht’ gewonnen. Met de prijs van 5000 euro kan Bisschop zijn businessplan gaan uitvoeren.

Almere Pitcht is een wedstrijd van het Ondernemersplein, Places to Work en StartupAlmere waar startende ondernemers hun idee kunnen pitchen. Er werden in totaal vier jonge Almeerse ondernemers geselecteerd die woensdagavond hun businessidee mochten pitchen.

Bee-case
Een jury, bestaande uit Henk Weyschede (directeur EDBA), Martijn de Vries (Jonge Flevolandse ondernemer van 2016) en Kay Lagerweij (Places to work), beoordeelde de pitch van Bisschop uiteindelijk als beste. Het idee van Bisschop en zijn team van Innobee: de Bee-case. Dit is een telefoonhoes die ook je bankpas beschermd tegen criminelen die misbruik maken van het contactloos betalen.

Andere ondernemers die hun idee presenteerden waren Reint Tiggelaar met zijn plan voor ‘Nature Applied’, Ruben Boelhouwers met een innovatieve trapverlichting en Richard Jeltema met Sociaal Rijden.

Foto van l.n.r: Jim Bisschop,Phillip Ross, Jelle Verdorst en Jermaine Ivo.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.