Startup Almere | Bijeenkomst Raadstudiedag ‘ondernemen’
566
post-template-default,single,single-post,postid-566,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bijeenkomst Raadstudiedag ‘ondernemen’

Bijeenkomst Raadstudiedag ‘ondernemen’

Op vrijdag 10 juni werd er bij Places to Work Almere een bijeenkomst georganiseerd onder het thema ‘ondernemen’.Hier waren een aantal raadsleden aanwezig van onder andere PvdA, D66, VVD, Leefbaar Almere, SP, en Fractie Eekhuis.

De bijeenkomst begon met een aantal lezingen van de raadsleden over de toekomst van de stad: Welke veranderen komen er, en wat vragen deze veranderingen van het bestuur?  Welke onderwerpen mogen de komende jaren niet ontbreken op de agenda van het gemeentebestuur?

Na een welkom door de heer Lagerweij van Places to Work en een rondleiding door het gebouw werd er in de middag begonnen met het inhoudelijke deel van de sessie. De inleiding hiervan werd verzorgd door Jan Vogel, directeur Economische Zaken. Hij gaf hierbij een aftrap van relevante trends en ontwikkelingen die de gemeente in beeld heeft. Hierna vond een terugkoppeling plaats van de verschillende sessies die deze dag plaats hebben gevonden.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van deze interessante bijeenkomst.

8 8-1 8-2 8-3 8-4

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.