Startup Almere | Workshop Prezi
550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Workshop Prezi

Workshop Prezi

Presenteren met Prezi is zeer populair. En met een reden, want het ziet er al heel snel dynamisch en professioneel uit. Ter introductie van ZEPservice bieden wij de workshop gratis aan voor startups en ZZP’ers uit Flevoland. In korte tijd leert u veel over Prezi zodat u na afloop uw diensten en producten met Prezi kunt presenteren.

Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit één ‘groot vel papier’ (canvas) waarop de presentatie wordt gemaakt. U kunt hierbij inzoomen op details en uitzoomen voor overzicht. Hyperlinks, afbeeldingen en video’s toevoegen? Kan allemaal. Prezi is online te gebruiken, maar ook te downloaden en offline te gebruiken. U bent daarmee tijdens uw presentatie dus niet afhankelijk van de internetverbinding.

Donderdag 9 juni van 19.30 tot 21.30 uur

Gratis deelname voor startups en ZZP’ers uit Flevoland

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus schrijf snel in. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk bericht of u kunt deelnemen aan de gratis workshop Prezi.

Aanmelden!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.