Startup Almere | Congres Sport & Business
545
post-template-default,single,single-post,postid-545,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Congres Sport & Business

Congres Sport & Business

Startup idee in de sport? Of ben je al aan het ondernemen in de sport? Startup Almere organiseert donderdag 2 juni een workshop met innovatie coaches van de eerste sport startup accelerator in Nederland op het congres Sport & Business. Meld je aan!

Op donderdagmiddag 2 juni vindt het congres Sport & Business plaats bij Flevonice in Biddinghuizen. Sportservice Flevoland organiseert deze bijeenkomst samen met de Provincie Flevoland, met als doel organisaties die op het gebied van sport en leisure actief zijn, met elkaar in verbinding te brengen.

De Provincie Flevoland en de Flevolandse gemeenten vinden het belangrijk dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen. Daarom wordt ter afsluiting van de bijeenkomst het visiedocument ‘Regionaal Netwerk Aangepast Sporten’ ondertekend door de gedeputeerde van de Provincie en de wethouders van alle Flevolandse gemeenten.

Programma

13.00 uur Inloop met broodjesbuffet en informatiemarkt

14.00 uur Welkom door de gedeputeerde van de provincie Flevoland, Jaap Lodders

14.10 uur Ontwikkelingen / innovaties in sport vertaald naar bedrijfsleven door Maurits Hendriks

15.20 uur Toelichting workshop ‘Innovatie binnen de sport’ door Arno Hermans van SportExperience

15.30 uur Pauze en netwerkmoment / informatiemarkt

16.00 uur Tegenslagen en doorzettingsvermogen door Esther Vergeer

16.40 uur Ondertekening visiedocument Regionaal Netwerk Aangepast Sporten

16.50 uur Informele netwerkborrel en start workshop ‘Innovatie binnen de sport’

Sprekers

Maurits Hendriks coachte de Nederlandse hockeymannen naar een Olympisch Goud en was Chef de Mission voor de Olympische Spelen van Londen, Sotsji en nu voor Rio de Janeiro. De huidige technisch directeur van het NOC*NSF heeft een scherp oog voor ontwikkelingen en innovaties. In zijn verhaal maakt hij nadrukkelijk de vertaalslag naar het bedrijfsleven.

Esther Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen tennis en won maar liefst 470 wedstrijden op rij. Esther zet zich onder meer in voor de door haarzelf opgerichte Esther Vergeer Foundation om kinderen en jongeren met een beperking kennis te laten maken met sport en de positieve effecten hiervan. Op inspirerende wijze vertelt zij over doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen, ervaringen die zij nu gebruikt in haar huidige maatschappelijke carrière.

Waar

Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ BIDDINGHUIZEN
0321-335099

Kijk hier voor een routebeschrijving

Aanwezige gasten

Bekijk hier een overzicht van de gasten die zicht hebben aangemeld voor het congres.

Deel en volg

Deel en volg nieuws over het Congres Sport & Business 2016 via #SBcongres2016 op twitter @sportflevo

Aanmelden kan nog, klik hier https://nl.surveymonkey.com/r/2K838J7!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.