Startup Almere | Uitnodiging Launchpadmeetup Stadskas
521
post-template-default,single,single-post,postid-521,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Uitnodiging Launchpadmeetup Stadskas

Uitnodiging Launchpadmeetup Stadskas

Dinsdag 24 mei om 09.30 organiseert de Stadskas in samenwerking met StartupAlmere & StartupAmsterdam een Launchpad Meetup. Een krachtig netwerk event rondom de thema’s van Growing Green Cities.

De Stadskas verbindt de thema’s van Growing Green aan de stad Almere en geeft de bewoners, ondernemers en studenten in de stad de kans op ‘mee-te bouwen’ aan de Floriade ontwikkeling.
Door een programma aan te bieden dat ieder jaar van thema verschilt hoopt zowel de Gemeente als bestaande organisaties meer mensen enthousiast te krijgen over de mogelijkheden en men te activeren om onderdeel te worden van de ontwikkelingen.

Er zijn 4 veelbelovende startups uitgedaagd om met een innovatief idee te komen dat de Gemeente gaat helpen zijn doelen te behalen. Deze worden tijdens een korte pitch gepresenteerd en een jury bepaalt die dag het beste idee.

In de passage van het Ondernemersplein worden 4 pitches gehouden en er komen een aantal sprekers inspirerende verhalen delen. Na het programma is er de mogelijkheid om te netwerken.

Locatie: Stadhuisplein 1, stadhuis passage ondernemersplein
Tijd: 09.30 tot 12.00
Contact persoon: StartupAlmere Valerie Bos valerie@startupalmere.nl
Gratis Aanmelden via: https://www.eventbrite.com/e/launchpadmeetup-stadskas-tickets-25371256110

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.