Startup Almere | Ondernemersidee wordt werkelijkheid bij ‘Almere Pitcht!’
493
post-template-default,single,single-post,postid-493,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ondernemersidee wordt werkelijkheid bij ‘Almere Pitcht!’

Ondernemersidee wordt werkelijkheid bij ‘Almere Pitcht!’

Almere Pitcht is dé pitchwedstrijd waar alle Almeerse ondernemers aan mee kunnen doen. Ondernemerschap start vaak met een geweldig idee. Het daadwerkelijk schrijven van het businessplan start veelal aan de keukentafel. Toekomstige ondernemers willen dit geweldige idee dan ook graag verwezenlijken. Maar hoe weet een ondernemer nu of het idee realiseerbaar is? Hij of zij de juiste koers vaart? Wat is er nodig om de droom waar te maken?

ALmerepitchtlogo social media (1)Op 8 juni van 18:30 tot 21:30 en 15 juni organiseren het OndernemerspleinPlaces to Work en StartupAlmere ‘Almere Pitcht!’ Een business evenement wat Almeerse ondernemers de kans biedt om zich te presenteren ondernemersideein de vorm van een korte en krachtige pitch. Samen gaan we op zoek naar de juiste weg om het businessidee werkelijkheid te laten worden.

Een professionele vakjury, bestaande uit partners van het Ondernemersplein en ondernemers die hun sporen in het Almeerse bedrijfsleven verdiend hebben, beoordeelt je pitch en geeft ter plekke feedback waardoor het ondernemersidee  verder aangescherpt kan worden.

De winnaar met het beste ondernemersidee wint een prijzenpakket t.w.v. € 5000,=. De komende weken maken we iedere week een nieuwe prijs bekend uit het prijzenpakket.

Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 19 mei via www.almerepitcht.nl en kunnen ons volgen op Facebook. 25 mei maken we bekend of je mee mag doen aan de wedstrijd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.