Startup Almere | Gratis workshops voor Flevolandse startups en ZZP’ers
478
post-template-default,single,single-post,postid-478,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Gratis workshops voor Flevolandse startups en ZZP’ers

Gratis workshops voor Flevolandse startups en ZZP’ers

Almere, 2 mei 2016 – Op donderdag 12 mei start de nieuwe bibliotheek met een serie gratis workshops voor startups en ZZP’ers uit Flevoland. De workshops Prezi, Mailchimp en Elevator pitch worden gratis aangeboden ter kennismaking met ZEPservice, een nieuwe dienst van de bibliotheek, speciaal voor startups en ZZP’ers. Aanmelden voor de workshops kan via www.ZEPservice.nl.
Deze serie gratis workshops voor startups en ZZP’ers uit Flevoland vindt plaats in de maanden mei en juni in de bibliotheek in Almere-Stad. Alle workshops zijn gepland op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
12 mei workshop Prezi
19 en 26 mei 2-delige workshop Mailchimp
2 juni workshop Elevator pitch
9 juni workshop Prezi
16 en 23 juni 2-delige workshop Mailchimp
Aanmelden kan via www.ZEPservice.nl, daar vindt u ook meer informatie en de volledige agenda.

ZEPservice
De nieuwe bibliotheek biedt sinds kort een nieuwe online informatiedienst aan voor startups en ZZP’ers. Via een persoonlijke profiel heeft de startup en ZZP’er toegang tot een omvangrijke bronnencollectie, waaronder betaalde artikelen uit Nederlandse kranten. ZEPservice is een initiatief van de nieuwe bibliotheek Almere en Plusbibliotheek Flevoland in nauwe samenwerking met LexisNexis en wordt gesteund door de provincie Flevoland en gemeente Almere. ZEPservice kan gedurende een maand gratis worden uitgeprobeerd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.