Startup Almere | Software development Associate Degree
441
post-template-default,single,single-post,postid-441,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Software development Associate Degree

Software development Associate Degree

De opleiding HBO-ICT Information Engineering  is door studenten verkozen tot #1 HBO-ICT opleiding van Nederland binnen de ranking ‘de beste studies 2015’ van het weekblad Elsevier.Windesheim Flevoland bouwt verder aan haar positie als leverancier van IT talent door een nieuw aanbod. Bij  de software development associate degree ligt de focus op het bouwen van website en apps in een agile ontwikkelproject. De tweejarige HBO opleiding is bedoeld voor mensen die enthousiast worden van algoritmes en codes en is de enige in deze vorm in Nederland. De vraag uit het bedrijfsleven naar deze vaardigheden is groot, deze opleiding voorziet daarin. De opleiding is nog in afwachting van een finaal akkoord van het ministerie. De verwachting is dat gestart kan worden met de opleiding per september 2016.

Voor aanmelden of meer informatie kijk op: http://www.windesheimflevoland.nl/studeren/opleidingen/software-development-associate-degree/.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.