Startup Almere | Verslag over Startup Night Almere van een Almeerse student
368
post-template-default,single,single-post,postid-368,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Verslag over Startup Night Almere van een Almeerse student

Verslag over Startup Night Almere van een Almeerse student

Samenvatting van Windesheim Flevoland student Raphael Krolis over Startup Night Almere. Tof dat je erbij was en een leuk sfeerverslag!

VERSLAG START UP ALMERE 25 FEBRUARI ’16
Gisteravond heeft het event Startup Night Almere plaatsgevonden. Startup Night Almere is een event voor ondernemers waar ze hun ervaringen kunnen delen en bespreken. Startups krijgen de ruimte om te pitchen en een vraag neer te leggen bij de ervaringsdeskundigen en het gevestigde bedrijfsleven.

Raphael Krolis, 1e jaarsstudent van de opleiding AD Ondernemen, vond dit een interessant evenement om inspiratie op te doen en in contact te komen met andere ondernemers.
Raphael: ”In de toekomst wil ik graag mijn eigen bedrijf opzetten en dan zijn dit soort events erg waardevol en interessant om te bezoeken.

Zo heb ik Robert Schuil, één van de oprichters van Marktplaats.nl, horen vertellen over de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Robert vertelde over de aanpak van Move Fast & Break Things om het bedrijf snel te laten groeien. Daardoor konden ze het grote verschil maken.

Verder was Hans Donner aan het woord die vertelde over The Things Network Flevoland (TTN).
The Things Network Flevoland is bezig met het opzetten van een “LoRa” gebied in waarmee data zonder het internet kan worden verzonden! De stichting is benieuwd naar nieuwe innovatie ideeën waarin de TTN een bijdrage kan leveren.

Als laatste werden de ideeën gepitcht van Let’s do business, Haagse Feitjes, Allydesign en Createlabs.
Ik vond het een bijzonder interessant event waar ik veel van andere ondernemers heb geleerd.”

Raphael Krolis
Student AD Ondernemen en ondernemer in wording

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.